Václav Postránecký (†75) naposledy ve filmu: Bude to dojemné!

Václav Postránecký 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 21:21

Letos na jaře nás opustil legendární herec Václav Postránecký, jeho poslední filmové role se však filmoví diváci teprve dočkají v pokračování komedie Bobule. A podle všeho to bude velice dojemné!

Počátkem května herec Václav Postránecký naposledy vydechl, s filmem se však ještě definitivně nerozloučil. Naposledy se vyskytne ve filmu 3Bobule. Byl sice smířený s tím, že se před kamerou neobjeví, ve vinařské komedii přesto nechtěl chybět.

Jak tvrdí v titulku server expres.cz, už nedávno zveřejněný teaser naznačil, že pokračování vinařské série fanoušci probrečí. Ve videu je sice záběr na nyní těhotnou herečku Terezu Ramba (za svobodna Voříškovou), v pozadí ale zní Postráneckého hlas. Co říká?

„Dělej víno, co sama chceš pít. Tak o něm přemýšlej a hledej, dokud v něm nenajdeš výjimečnost, a pak znova a znova každý rok,“ radí legendární herec, který podlehl zákeřné nemoci, své filmové dceři.

Už krátce po smrti otce promluvil o jeho poslední roli syn Vilém. „Přestože mu už bylo hodně špatně, tak to chtěl udělat – chtěl říct těch pár vět. Tak mu to prostě velelo srdce. Byl na sebe hrdý a pyšný, že to s vypětím všech sil dokázal. A my samozřejmě na něho,“ prozradil Blesku.

Témata: Václav Postránecký film 3Bobule