Dominika Gottová a alkohol: Plní slib, který otci před smrtí dala?

Dominika Gottová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 19:55

Dominika Gottová dala tatínkovi Karlovi před smrtí slib, že bude bojovat se svými démony, konkrétně měla na mysli závislost na alkoholu. Jak se jí daří předsevzetí naplňovat?

Dominika Gottová učinila ještě před smrtí otce Karla Gotta (†80) zásadní životní rozhodnutí. Přiznala si, že má problém s alkoholem, a chtěla podstoupit léčbu. Jak sama potvrdila, pomyslnou poslední kapkou byla letní návštěva Prahy, kam sice přijela blahopřát tatínkovi k 80. narozeninám, ale neodpustila si ani noční výlet do města.

Změnilo se něco na jejím rozhodnutí po odchodu otce, který zemřel přesně před měsícem? Podle serveru tn.cz nejstarší dcera nadále plní slib, který Gottovi dala. Se závislostí tedy hodlá skoncovat.

„Zatím se mi to daří. Dám si maximálně jedno pivo,“ řekla podle zmíněného serveru deníku Blesk v obsáhlém vyjádření, v němž se zabývala například i otázkou dědictví.

Ještě za života dělala Gottovi dceřina léčba velké starosti. Ačkoliv manželé Gottovi podle svých slov našli Dominice vhodné léčebné zařízení, ona řekla, že se zařídí sama. Tak uvidíme, zdali to nakonec dobře dopadne.

Témata: Dominika Gottová