Karel Gott (†80) umřel před měsícem: Chtěl mít klid, ale…

Karel Gott 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 17:45 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 10:45

Prvního října nás ve věku 80 let opustil legendární zpěvák Karel Gott. Jeho blízká spolupracovnice nyní prozradila, že ačkoliv ona mu dopřávala klid, zdaleka ne všichni se zachovali stejně.

Dnes je to přesně měsíc, co zpěvák Karel Gott (†80) naposledy vydechl, v rodinném kruhu v legendární vile na Bertramce. Zatímco spousta lidí se snažila s ním být do poslední chvíle v kontaktu, jedna z jeho sboristek to měla naopak. Ačkoliv tvrdí, že si s Mistrem velice rozuměla.

„Věděla jsem, že by ta komunikace byla náročná,“ vysvětlila zpěvačka Dasha v rozhovoru pro web sedmička.tyden.cz. Podle svých slov si uvědomovala, že Gott si nepřeje být v posledních dnech rušen.

„Kontaktovali ho všichni a já respektovala, že chce mít svůj klid. Nechtěla jsem ho obtěžovat, protože jsem věděla, že je na něj vyvíjen tlak ze všech stran,“ prozradila žena, jejíž potomek sdílí se zpěvákem stejné datum narození – 14. červenec.

Dasha také prozradila, že Karel Gott byl mentorem, ačkoliv jí žádné velké rady nedával. „U něj jsem věděla, že je naprosto oddaný své práci a že nikdy neusíná na vavřínech, nevezl se na nějaké vlně slávy. Pořád pracoval,“ dodala.

Témata: Karel Gott Dasha