Jakub Prachař: Manželství nezachraňoval, vystoupení v Talentu ano!

Jakub Prachař, Diana Mórová a zbytek poroty 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 16:14

Se záchranou manželství se Jakub Prachař neobtěžoval, o zábavu ale televizní diváky připravit nechtěl. Nevydařené rapové vystoupení zachránil porotce Talentu tím, že se ujal mikrofonu a všem vytřel zrak.

Někteří lidé tvrdí, že se vykašlal na manželku, na práci ovšem Jakub Prachař rozhodně nekašle. Jeho hlavní náplní je porotcování v talentové show Česko Slovensko má talent, kde se občas objeví i na jevišti, aby vypomohl některému ze soutěžících s vystoupením.

Zatímco vztah s Agátou Prachařovou už nijak nezachraňoval, výstup rappera, který porotu nepříjemně překvapil už o loni, se zachránit pokusil. S „umělcem“ pod pseudonymem Lucky Seven si podle super.cz střihl souboj v improvizovaném rapu, za který si vysloužil potlesk poroty i publika. Na rozdíl od samotného soutěžícího.

V soutěži usedá Prachař do poroty se slovenskou herečkou Dianou Mórovou, s níž byl před časem spojován. Dokonce se tehdy objevilo obvinění z nevěry. Nakonec ale vyšlo najevo, že pokud stála čistě teoreticky za rozpadem jeho manželství jiná žena, Mórová to nejspíš nebyla.

Není to totiž tak dávno, co vyšlo najevo, že má oblíbený herec a moderátor novou známost. Tou je ovšem elitní topmodelka Denisa Dvořáková, kterou už Prachař představil i svým přátelům.

Témata: Jakub Prachař