Martin Dejdar: Strach o děti!

Martin Dejdar vyvedl svou rodinku do společnosti 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 15:37

Jaký otec, takový syn? U Dejdarů to ještě stále může platit, i když oblíbený herec přiznal, že mu budoucnost dětí přidělává vrásky na čele. Nadále je ovšem možné, že se některý z potomků vydá v jeho šlépějích.

Doma má Českého lva za Učitele tance a ještě donedávna si mohl Martin Dejdar představovat, že třeba další sošku do sbírky přidá některý z jeho potomků. Najednou je ale všechno jinak. Je totiž docela možné, že se v jeho šlépějích ani jedno z dětí nevydá.

Přitom to vypadalo tak nadějně, když se dcera Sára před dvěma lety objevila vedle tatínka v pohádce Dukátová skála. „Dopadlo to opačně, jedno natáčení ji natolik vyškolilo, že s hraním sekla. Raději studuje a věnuje se tancování, to jí jde skvěle,“ posteskl si populární herec serveru blesk.cz.

S hokejovou kariérou syna to pak kvůli zdravotním potížím vypadá všelijak, i on se tak začal porozhlížet jinde. „Syn se dostává z těžkého zranění zad a v lednu se rozhodne, zda se ještě někdy naplno k hokeji vrátí. Když ne, tak bude muset vymyslet, čím by se chtěl živit,“ prozradil Dejdar.

Se synem se loni objevil před kamerou ve filmu Kluci z hor, a tak je možné, že se alespoň Matěj nakonec v jeho stopách vydá. „Mluví o herectví, ale to taky není jen tak, a hlavně na to nemá školy. No ještě uvidíme, co bude,“ dodal oceňovaný herec.

Témata: Martin Dejdar