Kateřina Brožová hvězdou další StarDance?

Brožová, Kateřina 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 14:27 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 15:12

Ve StarDance už se objevily desítky známých tváří, Kateřina Brožová ale ještě ne. Podle oblíbené herečky je navíc prakticky nemožné, že by od České televize nabídku dostala. Z jakého důvodu?

Letošní jubilejní desátá řada StarDance je v plném proudu, ale proč by to Kateřině Brožové, která se v minulosti zatančila v obdobné slovenské soutěži Let‘s Dance, nemohlo vyjít někdy příště. Nikdo totiž nepochybuje o tom, že nynější řadou populární taneční show na televizních obrazovkách rozhodně neskončí.

Jenže oblíbená herečka dobře ví, že na Kavčích horách se velké popularitě netěší. Podle serveru ahaonline.cz v jednom z posledních rozhovorů uvedla, že má v České televizi stopku. Čím si jí měla vysloužit?

„Pořád existují skupiny lidí, které se dívají skrz prsty zase na jiné skupiny lidí. Existuje skupina kolem filmu, která mezi sebe jen tak někoho nepustí, skupina lidí kolem divadla, kolem seriálu, kolem muzikálu, taky kolem určitých televizí,“ řekla Brožová magazínu Rodina Dnes.

Uvedla dokonce jeden názorný příklad. „Například Česká televize nepustí na své teritorium některé lidi ze soukromého sektoru. Jako třeba mě. Já mám v ČT stopku. Přitom jde o veřejnoprávní médium, které by mělo podobné záležitosti zásadně prolamovat,“ posteskla si herečka dle zmíněného webu.

Témata: Kateřina Brožová