Patrasová a Slováček: Rakovina dcery opět rozdmýchala spory!

Dagmar Patrasová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 13:55 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 16:15

V rodině Aničky Slováčkové, které lékaři diagnostikovali rakovinu, nepanují úplně nejlepší vztahy. Její rodiče Dáda Patrasová a Felix Slováček spolu už delší dobu nežijí, semknout se jim nepomohla ani dceřina nemoc.

Fanoušci a v první řadě rodina drží palce Aničce Slováčkové v boji se zákeřnou rakovinou. Dcera slavných rodičů si nahmatala bulku v prsu. Jak ukázala následná vyšetření, jedná se o zhoubný nádor, a tak ihned začala intenzivní léčba včetně chemoterapie.

I když by se dalo očekávat, že nemoc jednoho z členů rodinu semkla, opak je pravdou. Dáda Patrasová, která se nechala slyšet, že se modlí za to, aby nemoc přešla na ní, je jako milující matka absolutně zoufalá. Podle informací serveru extra.cz je na vině i manžel Felix Slováček.

„Dáda je samozřejmě jako milující matka absolutně zoufalá. Je logické, že má o svou nemocnou holčičku obrovský strach. Kromě toho je ale strašně rozzlobená na Felixe, kterého viní z toho, že právě on to ‚naprášil‛ spřátelenému novináři. Dádě strašně vadí, že takové intimní soukromé záležitosti manžel pouští ven,“ tvrdí zdroj výše uvedeného serveru.

Ostatně tomu, že vše prasklo, se na sociální síti podivovala i sama Slováčková. „Trochu jsem doufala, že vám tu informaci řeknu dřív než média a znovu překvapilo, jak se informace rychle šíří světem. Než se s tím vy samotní nějak pořádně ‚vypořádáte‛, už vám volají novináři a ptají se, co se děje,“ napsala na instagramu.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Anna Slováčková