Tomáš Plekanec slavil narozeniny: Takhle si ho hýčká Šafářová!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 12:02 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 19:56

Tomáš Plekanec včera slavil 37. narozeniny a oslavu pečlivě zdokumentovala jeho partnerka Lucie Šafářová. Nastávající maminka na sociální síti ukázala, jak si svého hokejistu hýčká. Samozřejmě nechyběl dort.

Podruhé slavili Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová hokejistovy narozeniny, letos už sedmatřicáté. Tentokrát mohla oslava proběhnout ve značně klidnější atmosféře než před rokem. Oslavenci se totiž v posledních měsících dařilo v osobním i sportovním životě.

Na ledě Plekanec pomohl k postupu Kladna do extraligy, aby poté přestoupil do favorizovaného týmu Komety Brno. V soukromí konečně vyřešil vleklé spory s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, se kterou má dva syny. Navíc se těší na dalšího potomka, kterého čeká jeho nynější partnerka.

Právě dítě, pravděpodobně dcera, která má přijít na svět v polovině prosince, bude tím nejlepším dárkem. Sympatická tenistka přesto neponechala nic náhodě a svého hokejistu si v den jeho narozenin pojistila dortem, jehož fotkou se pochlubila na Instagramu.

„Vše nej… Tomíkovi,“ je napsáno na dortu. Nechybí modrobílé logo brněnské Komety ani postavičky hokejisty s číslem 14, které na dresu nosí právě Plekanec. Šafářová svému milému bezpochyby nezapomněla popřát také hodně štěstí a zdraví.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová