Těhotná Berenika Kohoutová: Miminko dostane neobvyklé jméno!

Berenika Kohoutová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. listopadu 2019 10:27 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 19:39

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (28) už brzy přivede na svět prvního potomka! Dokonce už ví, jestli to bude holka, nebo kluk! A s partnerem už vybrali i jméno, které bude poněkud neobvyklé!

Berenika Kohoutová a její přítel Kryštof Kubín se už na miminko těší. A herečka si už teď nemůže nastávajícího tatínka vynachválit! „Partner bude ten nejlepší otec, protože je ten nejlepší chlap a člověk,“ je přesvědčena Berenika.

Pomocnou ruku jí navíc po porodu může poskytnout i její matka, spisovatelka Irena Obermannová (57). „Máma se strašně těší a myslím, že hrozně ráda by byla hlídací babička. Sama má sice dost práce, ale mého synovce hlídá docela často a je šťastná, moc ji to baví,“ prozradila pro server idnes.cz Kohoutová.

I když už herečka ví, zda to bude kluk, nebo holka, pohlaví miminka veřejnosti prozradit nechce. Na instagramu nicméně prozradila, že už s Kryštofem vybrali jméno a že bude trochu zvláštní!

Kdy přesně skončí s hraním, ale Berenika zatím netuší. Záleží prý na tom, jak se bude cítit. Podle programu nicméně hraje až do listopadu a jedno představení má naplánované i na začátek prosince!

Navíc se chce do práce do nejdříve vrátit! „Pak už si dám chviličku pauzu. Ráda bych se do práce vrátila ještě před koncem sezony, což je však pojem, který přestal u nás v divadle existovat, protože hrajeme i přes léto,“ směje se Berenika Kohoutová.

Rodit chce nastávající maminka v Neratovicích. „Mám tam i úžasnou místní porodní asistentku a už se vlastně snad i těším nebo co…,“ přiznala fanouškům na instagramu. Z porodu prý ale zatím strach nemá!

Témata: Berenika Kohoutová irena obermannová těhotenství