Jiří Krampol se zbláznil? Sbalil sedmnáctiletou herečku!

Jiří Krampol v pořadu Nikdo není dokonalý 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 10:44 | Aktualizováno: 1. listopadu 2019 18:21

Jiřímu Krampolovi zbývá posledních pár dní o samotě, než se mu z léčebny vrátí manželka Hanka, a tak se oblíbený herec a moderátor objevuje často ve společnosti. To, co se stalo tento týden, ale nikdo nečekal.

Jiří Krampol bude mít už brzy doma svou manželku Hanku, která je momentálně hospitalizovaná v bohnické léčebně kvůli několika závislostem. Zatímco se ona léčí, její muž si užívá „svobodu“ a chodí na nejrůznější společenské akce. Na jedné takové došlo k pozoruhodnému setkání.

Známý herec a moderátor se totiž v kině potkal se svou někdejší partnerkou Monikou Kvasničkovou. K románku došlo před více než 30 lety, když bylo tehdejší studentce konzervatoře pouhých 17 let. Není divu, že u ní doma kvůli tomu bylo zle. Však byl také tatínek Moniky o 10 let mladší než Krampol.

„Nakonec to vzali. Ale spíše jako dočasnou záležitost. Věděli, že nemá cenu mi nic rozmlouvat, že si to musím zažít sama,“ cituje server blesk.cz slova Kvasničkové. Na kratičký vztah zavzpomínal i známý bavič.

„Potkali jsme se v divadle Semafor, bylo to nádherné stvoření. Všichni mi říkali, jestli jsem se nezbláznil. Já že asi jo, ale že je to hezký, Navíc jsme se nerozešli ve zlém, dodnes jsme přátelé,“ řekl dle zmíněného webu Krampol, který už se bezpochyby těší, až bude mít u sebe svou stále právoplatnou manželku Hanku.

Témata: Jiří Krampol