Anička Slováčková nese rakovinu statečně a s humorem: Nejlepší je…

Anna Slováčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. listopadu 2019 8:49

Anička Slováčková se rozhodla, že si hrozivou diagnózou, kterou si dozvěděla od lékařů, nenechá pokazit život ani náladu. Dcera slavných rodičů sice přišla o vlasy, ale vůbec toho nelituje. Naopak prozradila, co je na tom nejlepší.

Celé Česko zaskočila tento týden informace, že dcera slavných rodičů Anička Slováčková má v pouhých 24 letech rakovinu. Opakovaně si našla v prsu bulku, tentokrát však jde bohužel o zhoubný nádor, a tak musela šikovná herečka a zpěvačka nastoupit léčbu. Anička přitom ví, že hlavní je se z toho nepo…

Zatím to odnesly především vlasy, Slováčková si totiž nechala oholit hlavu, aby tak předešla tomu, že jí všechny vypadají následkem chemoterapií. Celé to zatím nese statečně a s humorem, o čemž svědčí to, že se včera opět ukázala fanouškům bez šátku na hlavě. Vtipně to navíc okomentovala.

„No nejlepší na tom je, že jak je vlastně dneska Halloween, tak nemusím moc řešit, za koho půjdu. Protože můžu jít buď za Sinead O‘Connor, nebo za toho plešatýho týpka z Addams Family. Takže teď si jenom vybrat, co bude lepší,“ svěřila se na sociální síti.

Slováčková neztrácí optimismus a věří, že všechno dobře dopadne. „Hned jsme začali s léčbou a věci se dali do pohybu. Mám teď za sebou první chemoterapii a před sebou další. A nevím, co a jak bude dál a ani nechci říkat, co mě dál čeká. V tom mají jasno doktoři,“ vzkázala.

Témata: Anna Slováčková