Lucie Vondráčková: Osobní problémy způsobilo prokletí?

Natáčení filmu Babovřesky 3: Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 16:19

Lucie Vondráčková si za poslední rok a půl prožila opravdu hodně, především se jí ale rozpadlo manželství s hokejistou Tomášem Plekancem. Způsobilo problémy v jejím osobním životě prokletí, o kterém se doteď nemluvilo?

Ačkoliv se Lucie Vondráčková počátkem léta natrvalo vrátila do Česka, filmy nadále točí především v angličtině v Kanadě, kde strávila s dětmi předchozích několik let svého života. Mezi její poslední tuzemské filmové počiny se řadí komediální série Babovřesky režiséra Zdeňka Trošky. Právě on prohlásil zajímavou věc.

Stačilo, aby začal vyprávět o problémech během natáčení. Jak píše server kafe.cz, v jedné obci je do kostela nechtěli pustit vůbec, jindy sice svolil starosta, ale farář se zlobil a režiséra označil za „debila“. „Lucku Vondráčkovou dokonce doslova proklel. Kdo ví, co tím přivolal,“ řekl Troška podle zmíněného webu.

Je otázkou, zdali tím chtěl režisér naznačit, že prokletí způsobilo populární herečce a zpěvačce problémy v osobním životě. Ty totiž v posledních letech opravdu přišly. Vondráčkové se totiž přímo před očima rozpadlo šťastné manželství, ze kterého má dva syny.

Neshody a spory s hokejistou Tomášem Plekancem definitivně vyřešila až před pár týdny. Z Kanady, kterou si zamilovala, se navíc musela vrátit zpátky do Česka. Opravdu šťastně působí po delší době až v posledních týdnech.

Témata: Lucie Vondráčková Zdeněk Troška Film Babovřesky