Pavel Zedníček: TRAGÉDIE... Jeden z blízkých bude na oslavě chybět!

Pavel Zedníček 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 11:22

Pavel Zedníček oslaví už zítra sedmdesátiny, kvůli loňské novoroční tragédii však bude na oslavě chybět jeho milovaný synovec Jakub, s nímž uváděl úspěšnou televizní show. Co se vlastně před téměř dvěma lety stalo?

Zítra oslaví populární herec Pavel Zedníček velké životní jubileum, bude mu 70 let, avšak i v době oslav si nejspíš vzpomene i na smutné chvíle, které ho v posledních letech potkaly. Na mysli máme především tragickou smrt synovce, s nímž uváděl úspěšný televizní pořad.

Tou dobou sedmadvacetiletý Jakub Zedníček zahynul na páteřní dálnici D1 při autonehodě krátce po silvestrovské půlnoci. V prvních minutách roku 2018 havaroval se svým vozem do středových svodidel. Z auta sice vystoupil, po překonání svodidel jej ovšem v protisměru srazila dodávka. Doma na něj v tu chvíli čekala partnerka a ani ne roční dcerka.

Zedníčkové od roku 2013 společně prováděli pořadem Kurňa, co to je? na televizi Barrandov, který připomínal legendární Kufr, s nímž zítřejší oslavenec slavil úspěchy především v 90. letech. Zábavná show po tragickém úmrtí Jakuba na obrazovkách skončila.

Ostatně letos v létě Pavel Zedníček smutně přiznal, že bez synovce natáčení nových dílů postrádá smysl. „Ten pořad už není, bez Kubíka už není,“ řekl tehdy serveru expres.cz. Doufejme, že se rány postupem času alespoň trochu hojí.

Témata: Pavel Zedníček Jakub Zedníček