Konec Všechnopárty? Trapas, propadák… KAREL ŠÍP SI...

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 11:59 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 22:14

Bude si Karel Šíp balit kufry? S Všechnopárty to podle všeho začíná být dost vážné. Do moderátora se po odvysílání jednoho z nejnovějších dílů pustili diváci, kteří nepochopili jeho výstup v úvodu pořadu. Co se stalo?

Karel Šíp se i v 74 letech řadí k nejoblíbenějším tuzemským moderátorům, přesto poslední dobou sílí hlasy těch, kteří naznačují, že už možná patří do starého železa. Naposledy to od televizních diváků schytal za pěvecký výstup ve vlastní talk show Všechnopárty.

Podle serveru ahaonline.cz se o tom zmiňuje týdeník Sedmička. Šípovo vystoupení s písní Ať žijou doktoři bylo dle magazínu krajně trapné. Moderátor prý zpíval na playback, a to i v pasážích, které náležely jeho kolegovi Jaroslavu Uhlířovi, navíc se mnohdy netrefoval do slov. Diváci se proto neváhali ozvat.

„Tedy zpívat na playback svůj part, ještě OK v pořadu tohoto typu, ovšem otevírat ústa i na part pana Uhlíře? Vypadalo to strašně. Strašně trapné,“ stojí podle týdeníku na webu ČT. „Pěvecká vložka byla propadák,“ přisadil si další z diváků.

Jedna z fanynek pořadu pak prý vyjádřila názor, že sám Šíp ze sebe dělá čím dál tím hloupějšího, čímž u ní hodně klesl. Klíčové ovšem je, aby neklesala čísla sledovanosti Všechnopárty. Dokud se to nebude dít, může být populární moderátor relativně v klidu.

Témata: Karel Šíp pořad Všechnopárty