Ivana Gottová rozhodla: TADY PŘESNĚ POHŘBÍ Karla Gotta (†80)!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. října 2019 8:24 | Aktualizováno: 31. října 2019 14:24

Není to ani týden, co Ivana Gottová oznámila, jaký hřbitov rodina na přání Mistra Karla Gotta zvolila. Přesto už se prý podařilo vypátrat přesné místo, kde legendární zpěvák spočine.

Ivana Gottová minulý týden oznámila, že na přání manžela Karla Gotta (†80) bude místem jeho posledního odpočinku hřbitov na pražských Malvazinkách v blízkosti legendární vily na Bertramce. „Až to bude aktuální, ráda vám sdělím konkrétní místo,“ dodala vdova.

Jenže ještě před pár dny na Malvazinkách tvrdili, že o ničem nevědí, nebo to alespoň předstírali. Správa pražských hřbitovů uvedla, že o záměrech Gottové slyšela, nicméně žádné vybrané místo ani platbu neevidovalo. O ničem nevěděl ani jeden ze zaměstnanců hřbitova.

Přesto web tn.cz nyní tvrdí, že se mu „nejspíš podařilo najít konkrétní místo posledního odpočinku legendárního zpěváka“. Při té příležitosti vyzpovídali i některé z návštěvníků. „Máme tady rodinný hrob a budu se tak moct zastavit nejen za maminkou, ale i u hrobu Karla Gotta a dát mu tam kytičku nebo zapálit svíčku,“ sdělil serveru jeden z dotázaných.

Kolem Mistrova hrobu vůbec proběhla bouřlivé diskuze. Někteří totiž naznačovali, že Gottovo přání bylo jiné. Podle dalších svědectví si přál spočinout vedle svých rodičů na hřbitově v Újezdu u Svatého Kříže. Tak jako tak, o místě jeho posledního odpočinku bylo zkrátka rozhodnuto.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová