Veronika Kopřivová přiznala zlozvyk: Pět dní bez toho nedám!

Veronika Kopřivová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 16:59 | Aktualizováno: 31. října 2019 22:31

Veronika Kopřivová je velice pracovně vytížená, s čímž souvisí jeden zlozvyk, který přiznala na sociální síti. Jednu věc prakticky nepustí z ruky, ačkoliv by si to přála. Co má známá modelka na mysli?

Veronika Kopřivová si čas od času postěžuje, že má práce nad hlavu, však má také vlastní módní značku a provozuje internetový obchod s oblečením. Na sociální síti nedávno přiznala, že je vlastně workoholička. Pár dní klidu bez práce u ní prostě nepřipadá v úvahu.

Původně přitom začala vyprávět o mobilních telefonech. „Většinu času na telefonu trávím prací. Nemusím sedět každý den někde v kanceláři, stačí mít telefon/notebook a být online. Často jsem vděčná, že ty telefony a možnosti máme,“ svěřila se modelka, která se proslavila po boku hokejisty Jaromíra Jágra.

Blonďatá kráska by však mobil dala nejradši někdy z ruky. „No a pak jsou chvíle, kdy je proklínám, protože ho neumím ‚vypnout‛, odložit. Ráda bych si udělala třeba pět dní v měsíci offline očistu, žádný iphone, ipad, macbook, nic. To by ale znamenalo žádná práce a to je pro mě celkem nereálné,“ konstatuje Kopřivová.

Na závěr se svých followerů zeptala, zdali je mezi nimi také někdo, kdo neumí „vypnout“. Otázkou je, zdali nemusí tak moc pracovat od chvíle, co se rozešla s legendárním hokejistou. Odpověď zná jen ona sama.

Témata: Veronika Kopřivová