Tomáš Řepka: Za pár dní může být venku, tohle ho rozzuří!

Tomáš Řepka 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 16:20

Již v listopadu může být z vězení propuštěn Tomáš Řepka, jedna věc ho však možná po návratu na svobodu pořádně rozzlobí. Luxusní věc, kterou míval ve vlastnictví, změnila právě v těchto dnech majitele.

Možná už za pár dní bude bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka podmínečně propuštěn z vězení na svobodu, jedné věci se tam už ovšem nedočká. Už v červnu vás stars24.cz informoval, že luxusní sportovní automobil Mercedes-Benz SLR McLaren, který fotbalista vlastnil, půjde do dražby. Podle nejnovějších informací už nového vlastníka má.

Podle informací MF DNES doplnil vůz proslulou sbírku zlínského podnikatele a prodejce automobilů Ladislava Samohýla. Ten odmítl zveřejnit přesnou částku, údajně za „meďoura“ zaplatil miliony. Řepka jej před lety zakoupil za 14,5 milionu korun, do dražby mělo jít s cenovkou 6,8 milionu.

Samohýl deníku řekl, že fakt, že automobil vlastnil fotbalista, nehrál při koupi žádnou roli. Hledal prý právě tento typ, aby s ním rozšířil svou sbírku. „Kdyby to bylo ferrari, tak je mi to jedno. Usilovali jsme jenom o mercedes,“ nechal se slyšet.

Za volant tohoto žihadla tak Řepka už neusedne, momentálně ho to ovšem nejspíš moc netrápí. V první řadě se chce totiž dostat na svobodu. Podle dostupných informací by mohl být propuštěn v pondělí 11. listopadu, kdy bude za zdmi borské věznice probíhat hned několik řízení o podmínečném propuštění vězňů.

Témata: Tomáš Řepka