Bertramka na prodej? Ivana Gottová prozradila své úmysly!

Karel Gott - pietní místo u jeho vily Nad Bertramkou v Praze. 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 15:42

S Bertramkou je osoba Karla Gotta spojená téměř odjakživa, nebylo ovšem jasné, jaký osud čeká slavnou vilu po zpěvákově smrti. Vdova Ivana Gottová se teď rozhodla zareagovat na spekulace a prozradit, jaké jsou její úmysly.

Po smrti Karla Gotta (†80) se objevily nejrůznější spekulace o nynějších záměrech vdovy Ivany Gottové. Figurovaly mezi nimi zvěsti o možném prodeji vily na pražské Bertramce, kde Karel Gott dlouhá léta žil, poslední roky právě s manželkou a dcerami Charlotte a Nelly. Všechny tři už se podle všeho do domu vrátily.

Spekulacím proto učiní přítrž až informace přímo od zdroje. Zvažuje Ivana Gottová prodej legendární nemovitosti? „Je to absolutní nesmysl, paní Gottová dům neprodává a prodávat nebude,“ sdělila extra.cz mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Taková odpověď není překvapením zvlášť poté, co vyšlo najevo, že Mistr bude pohřben na hřbitově na Malvazinkách. „Když moje holky neprodají Bertramku, tady chci ležet, abychom to k sobě měli blízko,“ říkával prý Gott svému řidiči, když projížděli kolem.

Ivana Gottová oznámila minulý týden, že na přání manžela bude místem jeho posledního odpočinku právě zmíněný hřbitov. „Přál si odpočívat tam, kde prožil velkou část svého života, kde to měl rád a kde se cítil doma,“ vysvětlila.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott