Rytmus opět zuří: Krysy, paraziti… Reklama přes tvář Sanela zůstává!

Rytmus a jeho syn Sanel 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 12:33

Fanoušci mu to neustále vyčítají, rapper Rytmus si s tím evidentně nedá pokoj. Řeč je o reklamě, kterou vkládá do fotek přes tvář tříměsíčního syna Sanela. Zato jeho manželka Jasmina se zachovala jinak.

Už tři měsíce jsou rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina nejslavnějšími slovenskými rodiči. Jak vyplývá z jejich profilů na sociálních sítích, ani tentokrát se pár nepřipravil o možnost tohle malé výročí oslavit.

„3 měsíce. Kdybyste viděli, jaké máme fotky a videa, nasmáli byste se. Neuvěřitelné, jak se mění každým dnem. Jak objevuje svět, ty první emoce, když něco poprvé vidí nebo cítí. Jako by chtěl něco říct, vyjádřit, ale ještě to nejde. Moc si to užíváme, jako by nic jiného než on ani neexistovalo. Děkuji bohu a milující manželce za tento dar,“ rozněžnil se hrdý otec na Instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Říj 27, 2019 v 3:14 PDT

Vzápětí v něm ale bouchly saze, když se snažil ospravedlnit, proč chlapcův obličej opět zakryl reklamou. „Já bych vám tak rád ukázal malého Sanyho v plné kráse i ostatní věci ze soukromí, protože mám rád svoje fans,“ vysvětloval rapper. Pak mluvil o „mánii z nepochopitelných důvodů či kradení fotek“. Padala i slova o krysách a parazitech.

Balkánská kráska Jasmina si vystačila se stručným a jasným sdělením. „Milujeme Tě celým srdcem a děkujeme, že si vesmír vybral nás jako rodiče pro Tebe a Tebe jako syna pro nás,“ vzkázala.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič