Jaromír Jágr se vrátil v čase: Podvod s Kubelkovou!

Jaromír Jágr 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 11:58

Dnes je Jaromír Jágr nezadaný a prakticky veškerý čas věnuje hokeji, byly však časy, kdy sport zanedbával kvůli krásným ženám. Konkrétně šlo o modelku Ivu Kubelkovou. Jak přesně kvůli ní hokejista podváděl?

Když se dnes podíváte na sedmačtyřicetiletého starého mládence s jmenovkou Jágr na dresu, asi vás nenapadne, že u tohoto slavného hokejisty někdy nebyl hokej na prvním místě. Vězte, že tomu tak opravdu bylo, musíme se ovšem vrátit časem o více než dvacet let, konkrétně do sezóny 1996/97.

Jaromír Jágr přiznal dle serveru isport.blesk.cz v živém vysílání na Instagramu, že tehdy dostala přednost žena, což se mu ale pěkně vymstilo. Hvězdný útočník tehdy obdržel nominaci na utkání hvězd NHL, hrát se mu ale nechtělo. „Chodil jsem s Ivou Kubelkovou a rozhodli jsme se, že pojedeme na Bahamy na dovolenou,“ zaskočil diváky streamu.

Rozhodl se proto zahrát habaďůru, jelikož prosté odmítnutí nestačilo. „Nemohl jsem se z toho omluvit, takže jsem v posledních deseti minutách zápasu řekl, že jsem si natáhl tříslo. Schválně jsem upadl, oni mě odnesli do kabiny. Pak jsem odjel na dovolenou,“ vzpomínal hokejista.

Po návratu z dovolené do „práce“ v Pittsburghu se mu to ovšem pěkně vymstilo. „První zápas, co jsme hráli po návratu z tý dovolený, jsem upadl v první třetině na kolena, rozjela se mi noha a utrhnul jsem si tříslo. Byl jsem mimo na dvacet zápasů. Tomu se říká karma,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr Iva Kubelková