Záletník Jakub Prachař: Agáta je „jen“ další v řadě!

Jakub Prachař 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 10:44

Jakub Prachař dlouho nezahálel, jen co se rozešly jeho cesty s manželkou Agátou, našel si náhradu – elitní topmodelku Denisu Dvořákovou. Jak ovšem naznačuje jeden slovenský web, i ona je možná jen „další v řadě“.

Není to tak dlouho, co vyšlo najevo, že rozvádějící se Jakub Prachař rozhodně nečeká na štempl. Zatímco je totiž oficiálně stále ženatý s manželkou Agátou Prachařovou, našel si novou známost v podobě modelky Denisy Dvořákové. Jak ale připomíná jeden slovenský server, záletnictví není pro herce a moderátora žádnou neznámou.

Dle informací uvedených webem cas.sk se Prachař utrhl ze řetězu již v době, kdy randil s herečkou Marthou Issovou. Ve stejnou chvíli měl totiž udržovat vztah s jistou bosenskou studentkou Mirnou Silajdžičovou. S ní nakonec vydržel několik let, než si jeho srdce získala budoucí žena Agáta.

Issová se to celé dozvěděla až po rozchodu a údajně se zhroutila. Dnes už bezpochyby bere celou věc s větším nadhledem, sama je ostatně šťastně zadaná a s režisérem Davidem Ondříčkem má dcerku Františku.

Slovenský server ovšem připomíná, že ani Agáta prý nebyla svatá. Prachař jí během manželství odpustil zálety hned třikrát. Možná i proto ani jeden z nich současnou krizi moc nekomentuje, jelikož si vlastně nemají navzájem co vyčítat.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Martha Issová Denisa Dvořáková (modelka)