Zoufalá Lucie Bílá osiří: Bude bez syna i přítele Radka!

Lucie Bílá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. října 2019 8:49

Lucie Bílá se bude v následujících dnech muset obejít bez podpory přítele Radka i syna Filipa. Úsměv na tváři snad zpěvačce vykouzlí alespoň fakt, že spolu oba pánové dobře vycházejí. Mají spolu totiž namířeno do zahraničí.

Lucii Bílou čeká několik nepříjemných dní, bude se muset obejít bez dvou nejdůležitějších mužů svého života. Její svalnatý přítel Radek Filipi a syn Filip vyrážejí společně do zahraničí utužovat rodinné vztahy. Hlavním cílem cesty je však něco jiného.

Filipi se totiž před časem kvalifikoval na mistrovství světa v bench-pressu, které se koná v jedné jihoamerické zemi. Mnohonásobná Zlatá slavice jej ovšem kvůli pracovním závazkům doprovodit nemůže.

„Já bych hrozně rád, ale bohužel to z pracovních důvodů nepůjde. Jsou divadelní představení a Lucka má hodně práce. Do Brazílie pojedu s Filipem, ten mi udělá takový doprovod,“ cituje server ahaonline.cz Radkova slova pro týdeník Sedmička.

Svalovec nyní finišuje přípravu na světový šampionát, celé dny tráví v posilovně pod dohledem ikony českých siláků Vlastimila Kužela. „Teď jedu opravdu váhovou přípravu. Takže přibírám a přibírám,“ komentoval to Filipi.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi