Lucie Vondráčková slaví: Její nejhorší film všech dob poběží v Česku!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 21:58

Sama Lucie Vondráčková jej označila za nejhorší film všech dob, jedna z tuzemských televizních stanic je nejspíš jiného názoru. Oblíbená herečka totiž prozradila, že snímek Perfect Kiss se brzy objeví ve vysílání.

Lucie Vondráčková nadále točí filmy v kanadské produkci, ačkoliv ne všechny byly zrovna úspěšné. Stačí vzpomenout film Perfect Kiss, který byl nevalně hodnocen diváky i filmovými kritiky.

Oblíbená herečka přesto v létě lákala fanoušky ke zhlédnutí snímku, a to následovně: „Mrkněte se na náš nejhorší film všech dob. Ať se vám líbí,“ vzkázala táboru svých příznivců na sociální síti. V těchto dnech se s ním připomněla opět.

Film totiž už brzy čeká tuzemská televizní premiéra v českém znění. „10. listopadu na Primě film Dokonalý polibek... S českým dabingem. 20:15,“ prozradila Vondráčková na svém instagramovém profilu.

Na webových stránkách Česko-Slovenské filmové databáze je přitom Perfect Kiss nadále jedním z nejhorších výtvorů vůbec. S 11 procenty je v žebříčku, který zahrnuje tisíce snímků, 65. nejhorším filmů.

Témata: Lucie Vondráčková film Perfect Kiss