Veškeré úsilí v háji? Jiří Krampol promluvil o léčbě manželky Hanky!

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 20:48 | Aktualizováno: 31. října 2019 22:22

Jiří Krampol otevřeně promluvil o léčbě manželky Hanky, která se už několik měsíců léčí z několika závislostí. Už brzy by měla být propuštěna do ambulantní léčba a herec již mluví o tom, že veškeré úsilí může nakonec přijít vniveč.

Už jen posledních pár dní čeká Hanu Krampolovou v léčebně, kde se jí odborníci snažili zbavit hned několika závislostí. Teď to vypadá, že se jim to podařilo, manželku známého baviče už pouštějí na propustku ven z ústavu. I on sám je rád, že jeho žena se lepší.

„Jsem rád, že Hance léčba pomáhá. Však už se brzo vrátí domů a bude docházet na léčbu jen ambulantně,“ cituje Jiřího Krampola serveru idnes.cz. Oblíbený herec a moderátor si ale uvědomuje, že ještě není vyhráno.

Klíčový bude návrat jeho manželky do běžného života. „Musím ji něčím zaměstnat, aby měla nějakou povinnost. Je učitelka v mateřské školce, tam se však vrátit nemůže. Budu hledat, protože nečinnost by Hanku vrátila zpátky a veškeré úsilí by bylo v háji,“ konstatuje Krampol.

Navzdory prvotní nevoli si nakonec léčbu chválí i sama Krampolová. „Léčba mi svědčí. Přibrala jsem šestnáct kilogramů a cigára omezila ze čtyř krabiček denně na šest kousků. V léčebně máme pevný řád, nic nám nepromíjí,“ řekla dle zmíněného serveru.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová