Monika Bagárová je těhotná? Zpěvačka promluvila!

Monika Bagárová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 16:14

Monika Bagárová musí v těchto dnech reagovat na spekulace, že je těhotná. Zvěsti se opírají o svědectví několika osob, které talentovanou zpěvačku v poslední době potkaly. Jak je to tedy doopravdy?

Monika Bagárová už jistý čas randí se zápasníkem Makhudem Muradovem a v těchto dnech se začaly objevovat spekulace, že se jejich vztah možná už brzy posune o kus dál. Podle několika zdrojů serveru extra.cz má být zpěvačka těhotná.

Jedna dáma se redakci ozvala, že ji potkala v ordinaci u lékaře, kde Bagárová působila velice nervózně. Další dokonce tvrdí, že jí slyšela říkat kamarádce, jak moc se těší na miminko. Během pár dnů by pak měla vědět, jakého pohlaví přírůstek bude. Sama zpěvačka však říká něco jiného.

„Já nejsem těhotná. Není to pravda. Na gynekologii v Praze mě mohli vidět, protože mám novou doktorku. Je pravda, že s rozepnutým knoflíkem dokonce i řídím. Dítě bych si přála, nebráním se tomu. Až jednou opravdu budu těhotná, rozhodně to nebudu tajit. S fanoušky se o to budu podílet, včetně fotografií miminka,“ řekla zmíněnému webu.

Na přesvědčení některých fanynek to ovšem nic nemění. „Určitě vám to v skoro třetím měsíci nepotvrdí. Ale sledujte její bříško a sami uvidíte,“ odvětila na doplňující dotaz jedna z nich.

Témata: Monika Bagárová