Na smrt vyděšená Dáda Patrasová: Dceru Aničku trápí zdraví!

Anna Slováčková (foto: Cewe fotokniha) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 15:41

Anička Slováčková má po letech opět vážný zdravotní problém, se kterým se už v minulosti jednou potýkala. Informace logicky vyděsila především její rodiče, zvlášť Dáda Patrasová má velké obavy.

Rodinné spory Dády Patrasové a Felixe Slováčka musí jít v těchto dnech stranou. Jejich dcera Anička Slováčková totiž přinesla domů špatné zprávy. Jak uvádí server blesk.cz, na kontrole u lékaře jí opět objevili bulku v prsu. To se stalo už před třemi lety, kdy šlo naštěstí o dva nezhoubné nádory.

Oba rodiče potvrdili, že se děje něco vážného. Strachy bez sebe je především oblíbená herečka. „Mám velký problém v rodině. Je to vážné. Omlouvám se, ale víc říkat nebudu,“ cituje Patrasovou zmíněný server. Její manžel byl o něco sdílnější.

„Něco jí našli, ale jak je to dál, to přesně nevím. Ještě jsme neměli čas o tom povídat, já jsem odletěl do Moskvy a ona do Maroka. Až se za pár dnů oba vrátíme z cest, tak se jí na to vyptám. Hned po návratech máme společné vystoupení. Myslím, že Anička dobře ví, co dělá, a kdyby cokoliv potřebovala, okamžitě nastoupím a pomůžu jí. Ona ví, že tu jsem pro ni,“ řekl Rytmu života.

Slováčková už před lety prohlásila, že hodlá bojovat. Uvedla rovněž, že si za vše může sama, jelikož si sama sebe nevážila a na zdraví kašlala. „Vím, že mám v prsu nález, ale je nezhoubný a pod kontrolou. Kdyby se to změnilo, tak to budu řešit a samozřejmě budu bojovat do poslední chvíle,“ vzkázala dle webu blesk.cz.

Témata: Anna Slováčková Dagmar Patrasová Felix Slováček