Dagmar Havlová: Spiknutí kolem Karla Gotta?!

Dáša Havlová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. října 2019 13:59 | Aktualizováno: 31. října 2019 22:31

Bývalá první dáma Dagmar Havlová řeší nepříjemnou kauzu. O to více ji na ní zaráží načasování, které se trefilo do doby, kdy zemřelo několik slavných osobností včetně Karla Gotta.

Dagmar Havlová má velké plány s místem, které měl v oblibě její muž, exprezident Václav Havel. Pro legendární Hrádeček už má připravený zajímavý projekt. Ukázalo se ale, že místní starousedlíci pro něj ale nemají pochopení.

Havlová chce totiž nedaleko Hrádečku vybudovat resort skládající se z apartmánů a hlavní budovy, součástí komplexu má být i muzeum Václava Havla a rozlehlé parkoviště. Místním se to ale příliš nelíbí.

Podle ní se ale jedna o uměle vytvořenou kauzu. "Tato uměle vytvořená kauza vznikla údajným udáním, chronického stěžovatele, který měl zálusk na pozemky Václava Havla již dlouhodobě. Tyto naše pozemky by rád využil k dalším komerčním odstřelům daňků, jež léta provozuje na svých okolních oplocených pozemcích," uvedla na facebooku. 

Poukazuje také na načasování celé kauzy. "Otázka je, komu tato „kauza“ v době úmrtí našich významných osobností Vlasty Chramostové a Karla Gotta poslouží pro sledování jiných zájmů?" dodala.

Témata: Karel Gott Dagmar Havlová