Lucie Šafářová prozradila pohlaví miminka? Stačil dárek…

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 13:58 | Aktualizováno: 30. října 2019 12:34

Lucie Šafářová přivede v prosinci na svět svého prvního potomka, jehož pohlaví zůstávalo dlouho tajemstvím. Jenže lidé z tenisového prostředí, ke kterému má nastávající maminka blízko, neumí držet jazyk za zuby.

Už jen asi měsíc a půl dělí Lucii Šafářovou od chvíle, kdy se dočká narození svého prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Ten možná celou věc až tak moc neprožívá, jelikož má dva syny s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. Co když to ale tentokrát bude holčička?

V těchto dnech tomu všechno nasvědčuje, ačkoliv zatím nic nebylo oficiálně potvrzeno. Další indicii ovšem poskytl dárek z tenisového světa, kde na někdejší grandslamovou finalistku rozhodně nezapomněli, ačkoliv se po kurtech už několik měsíců neprohání.

Od hráčské asociace WTA totiž obdržela knihu Cesta k úspěchu a dětské body s anglickým nápisem „Moje máma je legenda WTA“. Šafářová samozřejmě poděkovala a pak mnohé naznačila: „Tak co, myslíte, že bude tenistkou? Bylo by to hezké,“ uvedla dle webu ahaonline.cz, podle kterého je tedy jasné, že se narodí holčička.

To ostatně už koncem srpna naznačovala dobrá kamarádka Šafářové a její někdejší spoluhráčka Andrea Sestini Hlaváčková, když popřála holkám všechno nejlepší.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec