Lucie Vondráčková zavelela: Nejvyšší čas na změnu!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 13:19

Lucie Vondráčková prožívá období plné životních zvratů - rozešla se s manželem a otcem dětí, vrátila se do Česka. Jak se navíc dozvěděla od své dobré kamarádky, na změnu měla nejvyšší čas.

Osud si s Lucií Vondráčkovou v posledních měsících pěkně pohrával, po návratu do Česka se vše zase pomalu vrací do starých kolejí. Ačkoliv dvojnásobná maminka připustila, že to neměla vůbec jednoduché, zároveň si dost dobře uvědomuje, že se podobné věci nedějí jen jí.

„Život není lehký pro nikoho. Jsem hlavně šťastná, že mám dva zdravé a príma kluky. Teď mi říkala fotografka Lenka Hatašová, že člověk má začít nový život na zelené louce do 42 let. Pak už na to není energie. Tak jsem to stihla jen tak tak,“ prohlásila pro idnes.cz oblíbená herečka a zpěvačka.

Zároveň prozradila svůj recept, jak se vyrovnat s psychicky náročným obdobím. „Někdo se mě teď ptal, jak jsem mohla ten mediální a osobní rok přežít, aniž bych se z toho položila. Odpověď je úplně jednoduchá. Chůze, děti, voda a žádný alkohol,“ vysvětlila.

Se zájmem médií však musí Vondráčková počítat i nadále, spoustu lidí totiž zajímá, zdali si po rozchodu s hokejistou Tomášem Plekancem najde někoho nového. Zatím to tak nevypadá, ačkoliv se kolem ní motalo už několik mužů.

Témata: Lucie Vondráčková