Jiří Bartoška po úspěšném boji s rakovinou: Zase musel do nemocnice!

Jiří Bartoška 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 11:59 | Aktualizováno: 31. října 2019 10:21

Jiřího Bartošku prý opět zradilo zdraví. Populární herec před lety porazil rakovinu i díky péči lékařů z motolské nemocnice, jejich pomoc údajně vyhledal i v těchto dnech. S jakým problémem byl hospitalizován?

Je to jen několik let, co herec Jiří Bartoška svedl náročný boj se zákeřnou rakovinou. Lékaři mu v listopadu 2014 diagnostikovali zhoubné onemocnění, které postihlo mízní uzliny v mezihrudí. Musel tehdy rušit divadelní představení i odmítnout velkou roli v životopisné sérii Já, Mattoni.

Tentokrát si jeho zdravotní potíže podobnou daň nevybraly. Podle serveru blesk.cz šlo sice o náhlou, nicméně krátkodobou indispozici. Oblíbený herec se opět svěřil do rukou lékařů v nemocnici v pražském Motole. O jaký problém šlo tentokrát?

Dle informací zmíněného serveru si Bartoška několik dní poležel na urologickém oddělení, prý však nešlo o nic vážného. Sám dvaasedmdesátiletý umělec a prezident karlovarského filmového festivalu svůj zdravotní stav nijak nekomentoval.

Populární herec se již dříve nechal slyšet, že „není z těch, co o zdraví přehnaně dbají, spíš naopak“. „Pro mě to byla naprosto neznámá situace. Já jsem totiž i přes své zdravotní hříchy nikdy marod nebyl,“ komentoval v rozhovoru pro časopis Blesk zdraví svůj boj s rakovinou.

Témata: Jiří Bartoška