Agáta Prachařová má obavy: Za tahle slova mě ukamenují! A Jakub…

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 11:22 | Aktualizováno: 30. října 2019 14:53

Agáta Prachařová má momentálně svých starostí dost, vztah s manželem Jakubem je definitivně v troskách. Teď se navíc modelka a moderátorka rozpovídala o výchově dětí a má velké obavy z reakce ostatních matek.

Agáta Prachařová musela v posledních týdnech skousnout hořkou pilulku, když se dozvěděla, že její manžel Jakub Prachař, s nímž se rozvádí, už si našel novou známost. Jde o elitní topmodelku Denisu Dvořákovou.

„K tomu nebudu říkat vůbec nic,“ odpověděla serveru idnes.cz na otázku, jak to teď mezi sebou mají. Nakonec ale na manžela přece jen přišla řeč, když se řešilo, zdali půjde dcera Mia ve šlépějích maminky. „Modelka nebude, protože bude malá po tatínkovi. Ale je taková hodně holčičí, to ano,“ prozradila dcera herečky Veroniky Žilkové.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že to tak nemůže být, Prachařová si na nic nestěžuje. „Momentálně se mám krásně, protože jsem se vrátila z dovolené a rozhodla jsem se, že už na žádnou dlouho nepojedu. Syn chodí do školy, takže už to jen tak nejde a teď si budeme doma užívat podzimu,“ vysvětlila.

Dvojnásobná maminka navíc hodlá pracovat, a tak musí někde „udat“ i dceru Miu. „Myslím, že děti od dvou let už do školky patří. Možná mě mnohé matky ukamenují, ale já to vydržím. Děti se doma nudí, takže ano, dcera občas chodí do školky a je tam s ostatními dětmi šťastná,“ dodala Prachařová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař