Monika Babišová o prvním rande s premiérem: Málem zvracela!

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Andrej a Monika Babišovi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 9:25

Monika Babišová zavzpomínala na první rande s premiérem Andrejem Babišem. Přiznala, že šlo o opravdu nevšední zážitek, který měl málem nemilé následky. Proč se manželka známého politika skoro pozvracela?

Svatby s premiérem Andrejem Babišem se jeho manželka Monika dočkala až před dvěma lety, seznámili se však před více než dvěma desítkami let. Pro rodačku z Litoměřic bylo první rande s boháčem velkým kulturní šokem. Byli na něm v Praze a Babiš své budoucí ženě objednal jídlo – šneky a krevetový koktejl.

„Pro mě, holku z maloměsta, to byl šok, nic jsem nejedla, myslela jsem, že se pozvracím. Chtěl zapůsobit, ale nepovedlo se to,“ řekla dle webu sip.denik.cz v pořadu Život ve hvězdách televize Nova. Přesto ji podnikatel dokázal zaujmout.

Moniku zaujalo Babišovo vystupování. „Byl sebevědomý, ale ne zase nějaký playboy, muž v nejlepších letech, tehdy mu bylo 40. Byl businessman, na úrovni, byl na mě příjemný. Chytrý, inteligentní člověk,“ popsala Babišová.

Babišová se sice díky manželově politické kariéře dostala na místa, kam by se jinak asi nepodívala, zrovna dvakrát nadšená ale není. „Lituji ho od samého začátku, že se rozhodl jít do politiky. On se rozhodl sám. Nebyla to moje volba,“ dodala podle zmíněného serveru.

Témata: Monika Babišová Andrej Babiš