Porota StarDance? Jsou to chudáci, nešetří je jeden ze soutěžících!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. října 2019 8:53

Richard Genzer nebo Zdeněk Chlopčík jsou chudáci? Podle jednoho z účastníků letošní řady StarDance ano. Herec a režisér Miroslav Hanuš upřímně vyslovil svůj názor na porotu, která hodnotí i jeho taneční výkony.

Miroslav Hanuš si své místo ve StarDance uchoval i po druhém vyřazovacím večeru, během kterého zatančili s taneční partnerkou Adrianou Maškovou paso doble. Obdrželi za něj 26 bodů od poroty a právě té věnoval oblíbený herec pár slov.

„Jsou to největší chudáci v sále,“ řekl na její konto serveru expres.cz. Svá slova ovšem vzápětí dovysvětlil. Porota to podle něj má velice těžké. „Kdyby měli hodnotit vážně, nejúspěšnější z nás by měl půl bodu. Nejtěžší pro ně tak je najít tam plus,“ nechal se slyšet.

Na Hanušovi porotci oceňují jeho herecké výkony, po taneční stránce je to horší. Na parketu prý předvádí aplikované herectví. Jako pár s Maškovou zaujali také tím, že si vykají, aby se nemohli pohádat. „Já se nikdy nehádám ani se svou ženou. Snažím se žít bez toho,“ svěřil se Hanuš.

Porotu bude mít možnost opět oslnit v sobotu, kdy je na programu další taneční večer. Ten už se odehraje bez zpěvačky Tonyi Graves, která se s tanečním partnerem Michalem Burešem poroučela po uplynulém víkendu.

Témata: Miroslav Hanuš StarDance