Nový pár na obzoru? Jiří Mádl je sám, nabídla se mu Agáta Prachařová!

Mádl, Jiří (herec, režisér)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. října 2019 8:17 | Aktualizováno: 29. října 2019 18:39

Vzniká v českém šoubyznysu nový pár? Herec a režisér Jiří Mádl (33) je už nějakou dobu sám. Jak ale přiznává, novému vztahu se ovšem nebrání! Nabídla se mu sama rozvádějící se Agáta Prachařová!

Jiří Mádl je single. V pořadu Shaker na Óčku proto prozradil, jaká žena má u něj šanci, a jak to má s případným založením rodiny. Otázky o jeho budoucnosti a soukromém životě se samozřejmě vzhledem k jeho věku množí!

„Jak je mi teď 33 let, tak se samozřejmě zeptají na děti. Já řeknu, že ok, plodit děti je super. A nakonec je z toho rozhovor o tom, že hrozně chci děti,“ posteskl si herec a režisér v jedné osobě.

Jak ale jedním dechem dodává, nic ho zatím netlačí a tak tyhle věci příliš neřeší. A i když teď partnerku nemá, novému vztahu se prý vůbec nebrání! Moderátorku Agátu Prachařovou tak samozřejmě zajímalo, jak by jeho dívka měla vypadat.

„Jaká by měla být? Chytrá, blbá, blonďatá, černovlasá?“ zpovídala Mádla rozvádějící se Agáta. Jiří ale odpovídal spíše nevážně. „Představ si, že bych chtěl blbou černovlasou...,“ žertoval herec. „Tak já jsem volná!“ nabídla se mu obratem moderátorka, jejíž vztah s hercem a hudebníkem Jakubem Prachařem po krizi definitivně skončil.

Nakonec ale herec přece jen prozradil, jaký by jeho partnerka měla být! „Asi bych chtěl usměvavou. Když je žena usměvavá, mám pocit, že je zdravá, dobře prokrvená a je to kvalitní genofond, který za to stojí,“ prozradil Jiří Mádl.

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl Agáta Hanychová Jakub Prachař