Ivana Gottová dva týdny po pohřbu! TAKHLE ŽIJE DNES!

Karel Gott s manželkou Ivanou 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2019 16:14 | Aktualizováno: 30. října 2019 22:22

Na počátku měsíce zasáhla Česko tragická zpráva. Zemřel Karel Gott, který byl nejen legendární zpěvák, ale i milující manžel a otec. Jak se s jeho ztrátou vypořádali pozůstalí?

Od pohřbu uplynuly dva týdny a podlé médií se život na Bertramce vrací do normálu. Ivana Gottová (43) s dcerkami Charlotte (13) a Nelly (11) se totiž nastěhovaly zpátky do vily.

Podle Blesku v neděli všechny holky vyrazily mercedesem na rodinný výlet a přidala se k nim údajně i Ivanina maminka a babička obou dcer Blanka Krejčí (68).

Ještě před několika týdny byl takový život pro Gottovy nepředstavitelný. Ostatně sama Ivana se ani nemohla vrátit domů a musela si proklestit cestičku mezi svíčkami a poté zase vrátit svíčky zpět, aby nenarušila pietní místo, které si před domem veřejnost vytvořila.

Karel Gott zemřel 1. října před půlnocí ve své vile na pražské Bertramce. Léčil se s akutní leukemií. Legendě české populární hudby, která ovlivnila několik generací posluchačů, bylo 80 let. Fanoušci se mohli s oblíbeným zpěvákem rozloučit v pátek 11. října v paláci Žofín, kam přišlo zhruba 49.000 lidí.

O den později se konala zádušní mše ve svatovítské katedrále, kam se přišli s Gottem rozloučit příbuzní, přátelé, spolupracovníci, politici, zpěváci, herci, sportovci a další pozvaní hosté. Sobota byla zároveň dnem státního smutku. Zpěvákovy ostatky pozůstalí nechali převézt do motolského krematoria ke zpopelnění.

Místem posledního odpočinku zesnulého zpěváka Karla Gotta bude hřbitov na pražských Malvazinkách. "Přál si odpočívat tam, kde prožil velkou část svého života, kde to měl rád a kde se cítil doma," uvedla Gottová. Konkrétní místo uložení oznámí později.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott