Tragická zpověď mluvčí Karla Gotta: Sesypali jsme se. A pak...!

Aneta Stolzová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. října 2019 9:02 | Aktualizováno: 29. října 2019 23:44

Tisková mluvčí zesnulého Karla Gotta Aneta Stolzová neměla lehký život. V minulosti přišla o dcerku Natálku, zachránila ji ale právě nabídka od Karla Gotta.

Gottově mluvčí se narodila holčička s těžkým postižením a vzácným onemocněním. "Zcela se nám obrátil život, protože namísto radování se z miminka jsme museli řešit poměrně náročné situace spojené s péčí o těžce handicapované děťátko," řekla Právu.

O nemoci, kterou její dcera trpěla, se toho moc nevědělo. "Když nám lékaři oznámili, že dcera trpí vzácným genetickým postižením, o kterém se neví, a neví se tudíž, jak se bude její stav vyvíjet, myslela jsem si, že nic horšího se nám už nemůže stát." uvedla.

"Bylo to náročných, ale přitom krásných osm let, které bych nikdy nevzala zpět. Dcera například milovala koně a v jejich přítomnosti byla neskutečně šťastná a spokojená. A my s ní," dodala.

Všem starostem ale nebyl konec. V sedmi letech lékaři Natálce diagnostikovali nádor na ledvině. "Sesypali jsme se, protože jsme věděli, že boj s onkologickou nemocí bude pro ni téměř nemožný. A tak se taky stalo. Dcera zemřela po roční recidivě a my jsme museli sebrat všechny síly a jít dál," svěřila se Stolzová.

Jako blesk z čistého nebe přišla záchrana v podobě Karla Gotta. "Naštěstí jsme měli i mladšího Adámka, který nás potřeboval. Pak přišla nabídka od manželů Gottových a to byla pro mě velká vzpruha," dodala.

Témata: Karel Gott Aneta Stolzová