Xindl X: Před StarDance skončil v nemocnici!

Xindl X zatančí ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. října 2019 19:33

Zpěvák Xindl X, který je jedním z účastníků letošního ročníku taneční soutěže StarDance, dnes skončil v nemocnici!

Zpěvák to uvedl na sociální síti. "Důkladná příprava na Stardance po xindlovsku. Když máte dojem, že jste na večer super připravený a jen tak něco vás nemůže rozhodit, tak ten anděl, co vás dostal na povel, se rozhodne, že to bude jinak," napsal.

Podle jeho slov jej skolily problémy se zády. "Něco vám rupne v zádech a vy zjistíte, že se nedokážete narovnat... Teď po pár hodinách v nemocnici už jsem zase rovnej jako pravítko a do večera mi snad bude opět do tance," dodal.

"Pokud budete mít dojem, že jsem při tanci prkenej, tak to je jen proto, že se držím doktorových instrukcí: hlavně s tím nedělejte žádné prudké pohyby  :-) Každopádně mi večer držte palce!" uvedl následně.

I kdyby nebyl zraněn, je Xindl X podle bookmakerů horkým favoritem na vypadnutí ze soutěže. V některých případech se dokonce dostal na suverénně poslední místo a předpokládá se, že zřejmě vypadne jako jeden z prvních.

Největší otazníky u něj vyvolává pohybové nadání. To bude ještě více ztíženo po návštěvě nemocnice. Jestli k němu budou diváci shovívaví se dozvíme už dnes večer.

Témata: StarDance Xindl X