Vondráčková a Peksa: Kdo se komu vyhýbá?

Lucie Vondráčková a Marek Peksa 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 20:33

Chvíli je lidé považovali za milence, nyní jsou však jejich vztahy na bodu mrazu. Lucii Vondráčkovou a Marka Peksu byste na společné akci hledali marně. Kdo se komu vyhýbá?

Nejprve se Lucie Vondráčková a Marek Peksa nechali společně přistihnout na veřejnosti, jen aby se v posledních dnech jeden druhému vyhýbali. Tak jde ve zkratce popsat vztah dvou osob, které se poznali během natáčení videoklipu k nové písni oblíbené zpěvačky.

Zpěvačka ji tento týden křtila a Peksa se objevil jen na záběrech, osobně se neukázal. Podle informací serveru blesk.cz si sama Vondráčková nepřála, aby fešný svalovec na akci přišel, jelikož s ním nechtěla být na dalších společných fotkách.

Hokejový brankář si vše vynahradil na jiné akci. Pro předvádění svých výtvorů si jej vybral známý módní návrhář Osmany Laffita, který potřeboval odprezentovat novou vlastní kolekci brýlí.

Podle informací serveru expres.cz se na zmíněné akci mohla objevit i Vondráčková, obdržela totiž pozvánku. Na místo ale nedorazila. Vypadá to tedy, že právě zpěvačka a herečka o setkání nestojí.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa