Sobotní StarDance v ohrožení? Vágner narovinu o zdravotních potížích!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. října 2019 16:15

V sobotu večer pokračuje letošní řada taneční soutěže StarDance, vystoupení jednoho z párů se ovšem ocitlo v ohrožení kvůli zdravotním potížím. Rybář Jakub Vágner prozradil, jak to momentálně vypadá.

I o blížícím se víkendu pro vás budeme pečlivě sledovat letošní StarDance. Během třetího večera se má představit devět párů, které si minulou sobotu vytančily postup. Vystoupení jednoho z nich se ovšem ze zdravotních důvodů ocitlo v ohrožení.

Rybář Jakub Vágner a jeho tanečnice Michaela Nováková se přitom naposledy blýskli nejlepším výkonem večera, za který si od poroty odnesli 34 bodů. Nejspíš i fyzicky náročný výkon ale přispěl k tomu, že Michaela skončila v posteli.

První tréninky v novém týdnu tak musela Nováková oželet. „Míša měla silnější virózu, na pondělním tréninku jsem byl sám, bohužel ze zdravotních důvodů nemohla,“ prozradil rybář serveru super.cz. Sobotní soutěžní vystoupení ale v ohrožení není.

Ve středu už měli první zkoušku ve zkušebně a ode dneška pak probíhají generálky. „Jsem rád, že je jí lépe a doufám, že v sobotu i přes komplikace předvedeme co nejlepší výkon a fanoušky nezklameme,“ slíbil Vágner.

Témata: Jakub Vágner StarDance