Ewa Farna plná dojetí: Něco takového dlouho nezažila!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 18:38

Ewa Farna by sice mohla být maminkou na plný úvazek, ona se ale rozhodla k brzkému návratu na pódia, který je pro ní čas od času opravdu dojemný. Tento týden zažila na koncertě něco, co už se jí dlouho nestalo.

Spoustu fanoušků Ewa Farna zaskočila svým brzkým návratem na pódia po porodu syna Artura. Toho přivedla na svět počátkem června, ale v létě už řádila na jevišti na několika festivalech. Na podzim už absolvuje plnohodnotnou koncertní šňůru a jen těžko se brání dojetí.

„To turné je pro mě dojemné… chodí Vás tolik, jste tak milí a laskaví,“ složila poklonu svým fanoušků. „Dlouho pro mě hudebně nebylo nic tak silného jako tohle divadelní tour,“ dodala vzápětí na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Další fullhouse!? Ta fotka neni idealni, je mazla, ale vystihuje nasi spokojenost. A uprimnou, to uz nase xichtiky publikum nevidi? Děkujeme České Budějovice, že jste mě po 9letech v Metropolu tak krásně přijali?. To turne je pro mě dojemné... chodí Vás tolik, jste tak milí a laskaví. Dlouho pro mě hudebně nebylo nic tak silného jako tohle divadelní tour. Dnes se těšíme do vyprodaného Hradce Králové... #ewafarna #maloseznametour? #koncerty #divadelniturne

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Říj 22, 2019 v 3:56 PDT

Za jednu věc se však musela příznivcům omluvit. „Ta fotka není ideální, je mázlá, ale vystihuje naši spokojenost. A upřímnou, to už naše xichtíky publikum nevidí,“ dodala oblíbená zpěvačka, která už míří na další zastávku turné.

Farna nedávno promluvila také o rodinné budoucnosti, došlo i na ožehavé téma, kolik si přeje mít potomků. „Další děti nevylučuju. Chci velkou rodinu,“ upřímně přiznala. 

Témata: Ewa Farna