Lucie Vondráčková vysvětlovala: Kde byl Peksa?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 16:13 | Aktualizováno: 23. října 2019 19:48

V okolí Lucie Vondráčkové se od jejího návratu do Čech motalo několik mužů, jedním z nich byl hokejista Marek Peksa, po kterém se ovšem slehla zem. Chyběl dokonce na křtu klipu, v němž hrál. Vondráčková tak měla co vysvětlovat.

Jak už vás stars24.cz informoval, hokejový brankář Marek Peksa chyběl na křtu nového videoklipu Lucie Vondráčkové, se kterou byl nějaký ten čas zpátky intenzivně spojován. Oficiální důvod jeho absence není znám, proslýchá se však, že zpěvačka si ho na místě opravdu nepřála.

Dvojnásobná maminka se dle serveru super.cz nechala slyšet, že je typem člověka, který si na všem najde to lepší. Je tedy dost dobře možné, že na fešném svalovci nic dobrého neshledala, ačkoliv svědectví z natáčení klipu hovoří o tom, že to mezi nimi dost jiskřilo.

„Možná mě překvapuje, jak dlouho se to řeší, už jsem z toho unavená. Nikoho nehledám, jsem spokojená tak, jak jsem. Jsem ráda, že je to tak klidné, jak to je, a soustředím se na svoje dva kluky,“ řekla výše uvedenému serveru. Odpovědi na otázku, zdali se s hokejistou vídá, se tím pádem vyhnula.

Vondráčková však akci opouštěla s mužským doprovodem, nasedla totiž do auta s jistým Pavlem Šalitrošem. Ten tvrdí, že se s ní zná pouze z klipu, ale nijak zvlášť se prý nesblížili. Už dříve se kolem zpěvačky a herečky motal parkourista Tomáš Zonyga.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa