Lucie Bílá přiznala: Kde má zlato, které jí dal Karel Gott (†80)?

Karel Gott a Lucie Bílá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 12:50

Lucie Bílá nesmírně lituje toho, že legendární Karel Gott už není mezi námi, malou útěchou jí ovšem mohou být věci, které od Mistra v minulosti dostala. Oblíbená zpěvačka prozradila, kde zlato od Gotta skrývá.

Lucii Bílou smrt váženého kolegy Karla Gotta (†80) samozřejmě velice zasáhla. Oblíbená zpěvačka na Mistra nikdy nezapomene i proto, že na něj má památku přímo od zdroje. Gott jí totiž kdysi dal zlatou mušku, kterou dáma, s níž nazpíval mnoho nádherných duetů, dodnes opatruje.

„Tu mám už léta doma v koupelně. Každý ráno a každý večer ji vidím,“ prozradila Bílá v rozhovoru pro server blesk.cz. Nejde přitom o jedinou cennou rekvizitu od blízkých. „Vedle ní mám krásnýho zlatýho slona od Tomáše Holého, kterého mi kdysi dal. A pak tam mám pár dalších věcí, který mám ráda. Od maminky, od syna, citát od dědečka,“ popsala.

Zpěvačka věří, že tyto věci mají magickou sílu, která jí pomáhá. „To jsou věci, který mě uklidňují tím, že je mám blízko. A možná i nesou štěstí,“ myslí si mnohonásobná Zlatá slavice.

Jak přiznala, od Gotta navíc dostala více než jednu zlatou věc. „Od Káji mám i krásný zlatý náušničky, který teď nosím u sebe. Na těle, u srdce, abych ho měla blízko,“ dodala Bílá, která měla možnost Mistrovi na zádušní mši zazpívat na jeho poslední cestě.

Témata: Lucie Bílá Karel Gott