Kocián o konci v kapele Lunetic: Drogy? Tak to nebylo!

Martin Kocián 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. října 2019 12:12

Martin Kocián se před časem nepohodl s ostatními členy legendární chlapecké kapely Lunetic a následoval jeho odchod z formace. Někdo tvrdil, že za tím jsou drogy, sám Kocián teď tvrdí něco docela jiného.

Skandály proslavený člen Luneticu Martin Kocián nedávno nedorazil na jeden z comebackových koncertů legendární chlapecké kapely. Jeho kolegům tehdy došla trpělivost a ukázali mu dveře. On se tedy pakoval, teď ale odmítá, že by byl jediným problémovým článkem. Důvodem odchodu prý není ani jeho sklon k drogám.

„Drogy jsem bral, beru a budu jako každý člověk, který má právo si brát ve svém osobním životě, co chce,“ vzkázal prostřednictvím extra.cz. Podle Kociána šlo hlavně o peníze. „Já jsem pobíral něco mezi 6 až 8 tisíci za vystoupení. Dvakrát jsem dostal pokutu 9 tisíc, takže jsem vlastně koncerty, kde vystupuji, dotoval,“ vysvětlil.

„Odešel jsem proto, protože si myslím, že klukům záleží více na penězích než na hudbě. V mnoha věcech nejsou fér, jen si to nechtějí přiznat. A právě hudba a rozdávání radosti lide mělo být prvotním, proč vznikla kapela Lunetic,“ pokračoval Kocián.

Vztahy jsou nyní tak pošramocené, že nevěří tomu, že by se mohl s ostatními členy kapely ještě někdy udobřit. „Mrzí mě to, ale jednání kluků mě skutečně rozlítilo,“ dodal.

Témata: Martin Kocián skupina Lunetic