Nová láska ve StarDance? Rybář Jakub Vágner plánuje exotické rande!

Jakub Vágner bude tančit s Michaelou Novákovou 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2019 9:23

StarDance není jen taneční show. Pro mnohé známé osobnosti funguje jako jakási „seznamka“. I v letošním jubilejním desátém ročníku se už rýsuje nový pár!

Mezi tanečníky se letos objevil i rybář Jakub Vágner (37), který na parketu září vedle pohledné tanečnice Michaely Novákové. Na první pohled je jasné, že tihle dva si skutečně sedli a skvěle spolu vycházejí!

A i když byl na začátku StarDance Jakub tancem téměř nepoznamenaný, za pýr týdnů udělal pořádný pokrok a nejen fanoušky svým vystupováním na parketu příjemně překvapil!

Jak se zdá, jedno překvapení si dobrodružný rybář přichystal i pro svou partnerku. Už jí slíbil výlet do Konga! Míša Nováková sice Jakubovu vášeň pro pro rybaření nesdílí, zdá se ale, že to nijak nevadí!

Jakub Vágner jí totiž slíbil, že ji sebou vezme na netradiční cestu do zahraničí. „Jestli se dostaneme za waltz, vezmu ji za odměnu do Konga,“ slíbil podle Blesku rybář.

A protože je Jakub po rozchodu s modelkou Eliškou Bučkovou už nějakou dobu sám, samozřejmě se spekuluje o tom, jestli se ve StarDance nerýsuje nový pár! Díky show už potkaly své životní partnery například herečka Marie Doležalová nebo Jitka Čvančarová!

Témata: StarDance Jakub Vágner