Hana Hegerová: ŠPATNÉ ZPRÁVY… jen pár dní po narozeninách!

Hegerová, Hana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 16:18 | Aktualizováno: 23. října 2019 9:26

Jen pár desítek hodin poté, co Hana Hegerová oslavila osmaosmdesátiny, dorazily špatné zprávy týkající se jejího zdraví. Legendární zpěvačka je podle všeho v nemocnici. Co se jí přihodilo a jak moc je to vážné?

Před dvěma dny si u příležitosti 88. narozenin národ připomněl zpěvačku Hanu Hegerovou, která už se několik let neobjevuje na veřejnosti. Na počest legendy tuzemské scény dokonce hudebníci napříč žánry zazpívali její písně na speciálním koncertu ve Fóru Karlín. Bohužel, sama Hegerová si podle všeho svůj velký den moc neužila.

Podle informací extra.cz nyní šansoniérka pobývá v rehabilitačním centru nemocnice nedaleko Prahy. Rozhodně přitom nejde o žádnou novinku z posledních dní. „Už je tam nejméně dva měsíce a vypadá to, že tam bude i přes zimu,“ prozradil serveru zdroj z jejího okolí.

„Těch problémů je více, ale hlavně ji trápí nohy. Ona má ve svém bytě docela příkré schody. A tam nyní být nemůže. Do nemocnice za ní chodí hlavně její vnuk. Jinak se dá říci, že je v ústraní a o pozornost nestojí. Vždyť víte, jak byla vždy skromná,“ poznamenal člověk obeznámený se situací.

Hegerová, která je označována za první dámu československého šansonu, ukončila uměleckou kariéru v létě roku 2011. Od té chvíle se vzhledem ke svému zdravotnímu stavu přestala ukazovat na veřejnosti.

Témata: Hana Hegerová