Podrazačka Ivana Gottová? Příběh vyhazovu z Bertramky!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 13:45 | Aktualizováno: 22. října 2019 23:10

Všichni blízcí spolupracovníci Karla Gotta nepřijali jeho ženu Ivanu s otevřenou náručí, řada z nich jí možná dodnes nemůže přijít na jméno. Opravdu dokázala některým z nich zařídit vyhazov?

Dlouho žil Karel Gott (†80) životem starého mládence, tedy bez manželky, to ovšem znamenalo, že potřeboval řadu zaměstnanců, kteří se mu starali o běžné věci. S příchodem Ivany na scénu se ale mnohé změnilo. Nesedla si třeba s tajemníkem Janem Adamem, který se tím nijak netají. Začalo se také smrákat nad hospodyní z Bertramky.

Tou byla Jaromíra Jandová, kterou mnozí lidé z okolí Gotta označovali za jeho druhou maminku. Výpověď dostala v roce 2007 a dle některých médií v tom hrálo roli obvinění z krádeže. Zdroje z okolí páru tvrdily, že ji Ivana nařkla z ukradení svetru za několik tisíc. Ukázalo se ovšem, že této verzi chybí důvěryhodnost.

Jandové se totiž zastal sám Mistr, ani ona sama nebyla přesvědčená, že by za jejím koncem stálo něco takového. Nejen že se prý svetr nakonec našel, hospodyně se nechala slyšet, že si opravdu nemyslí, že by ji kdokoliv z rodiny podezíral.

Podle serveru ahaonline.cz se nakonec ukázalo, že důvod konce Jandové byl celkem prostý. Její post zaujala maminka Ivany. „S Ivanou jsme se rozhodli, že bude lepší, když dcerka bude vyrůstat v rodině. Chci u ní mít babičku. Takže to bude zároveň chůva,“ nechal se dle zmíněného webu slyšet Gott.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott