Týnuš Třešničková: Rozchod! Podnikatel Viktor ji vyměnil za tuhle krásku!

Třešničková, Týnuš 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. října 2019 11:35 | Aktualizováno: 23. října 2019 11:15

Youtuberka Týnuš Třešničková se dlouhých 8 měsíců vzpamatovávala v jedné z istanbulských nemocnic z těžkých popálenin, které utrpěla v baru při ohnivé show, stál jí její přítel Viktor Hajíček po boku. Jenže když se Týnuš konečně vrátila domů, věci se změnily!

Když se Týnuš Třešničková ještě léčila v Istanbulu, byl to právě podnikatel Viktor Hájíček, kdo ji navštěvoval a vozil jí dárky. O jejím stavu také pravidelně informoval média.

Jenže když se Týnuš konečně po dlouhých měsících vrátila domů, najednou se po něm slehla zem! Jak se zdá, jejich vztah vzal za své. Dokonce to vypadá, že ji po boku Viktora už nahradila půvabná misska!

„Už spolu pár dávno netvoří. Dohodli se na spolupráci, co se týče jeho podnikání s elektronikou, ale milenci nejsou,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Hajíčka. Týnuš se dnes opět naplno věnuje práci youtuberky. A Viktor? Ten už podle všeho našel novou lásku!

Už několikrát byl podle Blesku viděn ve společnosti krásné první vicemiss Miss Face 2016 Alice Činčurové! Ta ho prý doprovází nejen na společenské akce, ale dokonce si o víkendu vyrazili i na farmářské trhy! Ani jeden z nich ale zatím nechce jejich vztah komentovat.

Témata: Týnuš Třešničková Alice Činčurová (modelka)