Dominika Gottová se trápí kvůli dědictví: Jedna rána za druhou!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 11:50

Trápení Dominiky Gottové kvůli dědictví po zesnulém tatínkovi pokračuje. Nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta doslova schytává jednu ránu za druhou. Jak se navíc ukázalo, křivdí se jí už desítky let.

Trápení Dominiky Gottové kvůli dědictví po zesnulém tatínkovi jen tak neskončí. Legendární zpěvák Karel Gott (†80) se s nejstarší dcerou vyrovnal už před lety, její finský manžel Timo Tolkki ovšem po úmrtí Mistra začal vznášet námitky. Vyrovnání prý bylo směšné, a tak nyní požaduje miliony eur, nebo vilu na Bertramce.

Naděje, že by ji s Dominikou získali, je však podle všeho mizivá. Gottová přitom už o možnost získat nemovitost po tatínkovi jednou přišla. Jak se ukázalo, svého času jí měl připadnout dům v Jevanech u Prahy, jenže zpěvák svou tehdy nezletilou dceru „vydědil“ poprvé.

Možná i proto se teď Dominika nechce zapojovat do boje o dědictví. „Je to chorý výplod fantazie mého nemocného manžela, stále ještě truchlím po tatínkovi a rozhodně jsem s nikým dědictví neřešila,“ vzkázala prostřednictvím serveru blesk.cz s tím, že počká na klasické dědické řízení.

Otázkou však je, zdali už není pozdě na to, dávat ruce pryč. Rodinné vztahy totiž mohou být už nenávratně pošramoceny. „Mám velký strach, aby ty Timovy nepodložené řeči nezhoršily naše vztahy s Ivanou,“ přiznala Gottová serveru ahaonline.cz.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott Timo Tolkki Ivana Gottová