Jágr, nebo Vondráčková? Plekanec prozradil, koho je lehčí uhlídat!

Tomáš Plekanec 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. října 2019 10:27

Vzájemný zápas udělal z kamarádů Tomáše Plekance a Jaromíra Jágra nesmiřitelné rivaly minimálně na sociálních sítích. První jmenovaný se teď rozhodl prozradit, zdali uhlídá spíš hokejistu, nebo bývalou partnerku Lucii Vondráčkovou.

Špičkování kvůli hokejovému zápasu mezi kladenskými Rytíři a Kometou Brno nabírá na obrátkách. Z bývalých spoluhráčů Jaromíra Jágra a Tomáše Plekance budou soupeři, a tak není divu, že se oba hokejisté navzájem hecují. První jmenovaný dokonce do celé záležitosti zatáhl bývalou partnerku svého kamaráda Lucii Vondráčkovou.

Na svůj instagramový profil totiž umístil pozvánku na vzájemný zápas doplněnou o jeden z hitů oblíbené zpěvačky, píseň Vítr. „Pleky, těším se na tebe, ale sám víš, že u nás nefouká, na Kladně mrzne!“ vzkázal Jágr.

Plekanec reagoval slovy, že se na dnešní zápas ve středočeském městě těší, i když bude v jiné roli než před pár měsíci. „Teď už jako soupeři. Několik zápasů už máme za sebou v NHL, ale teď to bude přece jen o trochu emotivnější,“ vysvětloval brněnský centr.

Nakonec okomentoval Jágrovu poznámku i přímo. „Vítr mi sice někdo ufouk, ale tebe si pohlídám víc,“ napsal Plekanec, který se tak otřel i matku svých dvou dětí.

Témata: Tomáš Plekanec Jaromír Jágr Lucie Vondráčková