Dusno kvůli Fridrichové ve StarDance: Ozval se Záruba i Soukup!

Nora Fridrichová ve StarDance 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. října 2019 9:43

Ani po několika dnech neutichají vášně kolem Nory Fridrichové a jejího vyřazení ze StarDance! K jejímu konci se vyjádřil nejen její partner, sportovní komentátor České televize Robert Záruba, ale i majitel Barrandova Jaromír Soukup!

Moderátorka České televize Nora Fridrichová a její partner Jan Kohout zahájili sobotní večer ve StarDance tangem. Podle porotců sice nebyli nejhorším párem večera, při vyřazování ale dostali od diváků černého Petra a ze soutěže hned při prvním vyřazování vypadli.

Radost z toho měli především ti, kteří Fridrichovou dlouhodobě kritizují kvůli její práci v pořadu ČT 168 hodin. Ti jí obratel začali psát zprávy o tom, jak je „hnusná“ a že by měla z ČT vypadnout úplně.

Sama moderátorka ale bere jejich posměšky s nadhledem. A podobně reaguje i její přítel Robert Záruba. „Nejzábavnější na tom je tohle: aby mohlo k tomuto výsledku dojít, museli hlasovat pro Tonyu Graves, která má k jejich hodnotám asi tak blízko jako Dalajláma k holokaustu. A zároveň si svou oblíbenou redaktorku vrátili zpátky do 168 hodin. Prostě taková "win-win" volba,“ vysmál se kritikům Nory sporťák na twitteru.

Se svým komentářem přispěchal i moderátor TV Barrandov Jaromír Soukup, který práci ČT a Nory Fridrichové kritizuje pravidelně ve svých pořadech. „Národní tragédie! Nora Fridrichová vypadla ze StarDance. Šlo o ruskou hybridní válku? Čínskou špionáž? Má v tom prsty Miloš Zeman? Ne, Fridrichová je prostě dřevo. Jak prosté,“ okomentoval výkon moderátorky Soukup.

„Ale víte co? Paní Nora si tentokrát zaslouží můj respekt. Vystoupit v živém přenosu, předvést se na televizní obrazovce a tancovat, i když nejste tanečnice od Boha... to prostě chce odvahu. A já mám lidi, co se nebojí, celkem rád...“ napsal na facebooku. Tématu se dokonce věnoval i v pořadu Moje zprávy.

Témata: StarDance Nora Fridrichová